Brakpudser til traktor – køb din nye maskine til landbruget hos os

En brakpudser klipper dit græs hurtigt og effektivt

Er du på udkig efter en effektiv brakpudser til din traktor? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Buchtrup Agro tilbyder vi salg og servicering af brakpudser til traktor for både private- og erhvervskunder i hele Danmark og Sverige.

På baggrund af 120 års erfaring inden for branchen, hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis den brakpudser til traktor, som matcher præcis dine behov og ønsker. Så hvis du står og mangler en brakpudser i top kvalitet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi går op i høj kvalitet på vores maskiner

Vi prioriterer god kvalitet meget højt. Derfor sælger vi kun maskiner i højeste kvalitet, da vi mener at det sidste ende, giver den bedste oplevelse og ikke mindst en maskine, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Derfor er hver eneste i maskine i vores sortiment nøje udvalgt.

Så uanset om du leder efter en brakpudser til at klare større landbrugsarealer eller mindre græsplæner, så har vi hos BUCHTRUP AGRO med garanti lige præcis den brakpudser du leder efter.

Hør mere om din nye brakpudser til traktor her

Hvis du interesseret i at høre om vores mange forskellige brakpudsere til traktorer, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din nye brakpudser, eller andet fra vores sortiment, som du lige står og mangler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisteret i mere end 120 år

Få ekspert rådgivning

Bedste produkter på markedet

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i mere end 120 år

​Med over 120 års erfaring er vi din pålidelige partner inden for vores branche, der garanterer dig den bedste service og resultater.

Få ekspert rådgiving

Vores ekspert rådgivning er en nøglefaktor for din succes. Med vores specialiserede viden og indsigt i vores område, kan du stole på os.

Bedste produkter på markedet

Vi er stolte af at tilbyde markedets bedste produkter, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

BUCHTRUP AGRO ApS

Pilevej 21, Hammershøj 8830 Tjele

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 47 82 46

E-mail: info@buchtrup-agro.dk

CVR: 31334438

sociale medier