MacDon skærebord og skårlæggere forhandles her

Køb dit nye skærebord hos os

​Søger du skæreborde eller selvkørende skårlæggere, er du kommet til det rette sted. Hos Buchtrup Agro ApS forhandler vi de canadiske kvalitetsmaskiner fra MacDon. Et MacDon skærebord er en rigtig god investering for dig, der ønsker at hæve kapaciteten på mejetærskeren.

Vi har kunder fra hele Danmark og Sverige, og uanset hvor du er fra, står vi til rådighed med vores ekspertise og viden, som er opbygget igennem de sidste 125 år. Vi har i de seneste 35 år haft fokus på produkter fra MacDon.

MacDon Sejlskæreborde øger din mejetærskers kapacitet

MacDon producerer – og vi forhandler. Vi forhandler både faste skæreborde og flexborde, som flexer i tre led. Med et sejlskærebord fra MacDon er du sikker på, at materialet kommer jævnt ind til mejetærskeren – hvilket medfører en væsentlig kapacitetsforøgelse, en renere færdigvare samt mindre spild.

Skærebordet hænger i store fjedre og er monteret med stabilisatorhjul, således at man er sikker på at få en ensartet stubhøjde og en minimering af ”doser-effekten”.​​

​​

Kunne du tænke dig at vide mere om vores MacDon skærebord? Så kontakt os endelig.

Vi er altid klar med kyndig vejledning om valg af MacDon skærebord, og vi har gennem tiden rådgivet mange kunder fra hele landet til en effektiv og langtidsholdbar løsning.

​​

Du kan få fat i os på tlf. 86 47 82 46 eller på e-mail info@buchtrup-argo.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisteret i mere end 120 år

Få ekspert rådgivning

Bedste produkter på markedet

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i mere end 120 år

​Med over 120 års erfaring er vi din pålidelige partner inden for vores branche, der garanterer dig den bedste service og resultater.

Få ekspert rådgiving

Vores ekspert rådgivning er en nøglefaktor for din succes. Med vores specialiserede viden og indsigt i vores område, kan du stole på os.

Bedste produkter på markedet

Vi er stolte af at tilbyde markedets bedste produkter, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

BUCHTRUP AGRO ApS

Pilevej 21, Hammershøj 8830 Tjele

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 47 82 46

E-mail: info@buchtrup-agro.dk

CVR: 31334438

sociale medier