MacDon skæreborde og skårlæggere forhandles her

​Søger du skæreborde eller selvkørende skårlæggere, er du kommet til det rette sted. Hos Buchtrup Agro ApS forhandler vi de canadiske kvalitetsmaskiner fra MacDon. Et sejl-skæreborde er en rigtig god investering for dig, der ønsker at hæve kapaciteten på mejetærskeren.

Vi har kunder fra hele Danmark og Sverige, og uanset hvor du er fra, står vi til rådighed med vores ekspertise og viden, som er opbygget igennem de sidste 125 år. Vi har i de seneste 35 år haft fokus på produkter fra MacDon.

Sejl-skæreborde øger din mejetærskers kapacitet

MacDon producerer – og vi forhandler. Vi forhandler både faste skæreborde og flexborde, som flexer i tre led. Med et sejl-skærebord fra MacDon er du sikker på, at materialet kommer jævnt ind til mejetærskeren – hvilket medfører en væsentlig kapacitetsforøgelse, en renere færdigvare samt mindre spild.

Skærebordet hænger i store fjedre og er monteret med stabilisatorhjul, således at man er sikker på at få en ensartet stubhøjde og en minimering af ”doser-effekten”.​​

Kunne du tænke dig at vide mere om vores sejl-skæreborde? Så kontakt os endelig.

Kontakt os for mere information

Vi er altid klar med kyndig vejledning om valg af skærebord, og vi har gennem tiden rådgivet mange kunder fra hele landet til en effektiv og langtidsholdbar løsning.

Du kan få fat i os på tlf. 86 47 82 46 eller på e-mail info@buchtrup-argo.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BUCHTRUP AGRO ApS