MacDon skårlægger​ sælges

Købt din nye skårlægger hos os​

​Hos BUCHTRUP AGRO forhandler vi både skæreborde og skårlægger fra canadiske firma MacDon, som er verdens største producent af selvkørende skårlæggere. Virksomheden har mere end 60 års erfaring på området, hvilket betyder at du kan forvente fremragende produkter i meget høj kvalitet., når du handler hos os.

Vi har kunder fra hele Danmark og Sverige, og uanset hvor du er fra, står vi til rådighed med vores ekspertise og viden, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i en MacDon skårlægger.

​Vi går ikke på kompromis kvalitet eller materialer

Vi repræsenterer MacDon på hele det skandinaviske marked og har således en omfattende kundekreds, som stiller høje krav. Det vil sige, at vi ikke kan eller vil gå på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller service uanset opgavetype.

Vi forhører altid nyeste skårlægger maskiner

Hos BUCHTRUP AGRO er vi kendt for at være først på markedet med de nyeste maskiner og teknikker. Vi går højt op i at være opdateret inden for vores felt, og derfor sørger vi løbende for at forny vores viden, så vi kan give vores kunder den bedste service.

 
Kontakt os og hør mere om din nye MacDon skårlægger

Hvis ønsker at høre mere om MacDon skårlægger eller andre maskiner, kan vi kontaktes på telefon 86 47 82 46. Her på siden kan du se billeder af MacDon skårlæggere.​


Vi ser frem til at høre fra dig! 

MacDon skårlæggere​

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisteret i mere end 120 år

Få ekspert rådgivning

Bedste produkter på markedet

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i mere end 120 år

​Med over 120 års erfaring er vi din pålidelige partner inden for vores branche, der garanterer dig den bedste service og resultater.

Få ekspert rådgiving

Vores ekspert rådgivning er en nøglefaktor for din succes. Med vores specialiserede viden og indsigt i vores område, kan du stole på os.

Bedste produkter på markedet

Vi er stolte af at tilbyde markedets bedste produkter, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

BUCHTRUP AGRO ApS

Pilevej 21, Hammershøj 8830 Tjele

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 47 82 46

E-mail: info@buchtrup-agro.dk

CVR: 31334438

sociale medier