Rotorklipper til traktor – køb din næste maskine hos os

Vi finder en maskine som matcher dine behov

Står du og mangler en eller en rotorklipper, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Buchtrup Agro.

Vi ligger i Tjele, men vores kunder er i hele landet samt Sverige. Vi går nemlig meget op i kvalitet, hvilket flere kunder er villige til at køre efter, så leder du efter en ny rotorklipper til traktor, hvor kvaliteten er i top, kan vi være din foretrukne leverandør af maskiner.

Hos BUCHTRUP AGRO kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maskine, som passer til dit behov, når du er på udkig efter en rotorklipper til traktor. Vi har over 120 års erfaring i branchen, hvilket gør os til en kompetent rådgiver inden for maskiner. Derudover kan vi også hjælpe dig med et stort udvalg af originale remme, bånd og gummisejl.

​Vælg en rotorklipper fra Schultz

Vi prioriterer kvaliteten højt, da vi at det i sidste ende, giver en bedre oplevelse og en maskine, som er mere holdbar.

Det betyder, at vi beskæftiger os med salg af forskellige modeller inden for rotorklippere til traktor, slagleklippere og meget mere. Hver eneste model er nøje udvalgt med fokus på en høj kvalitet.​

​Skal du have en rotorklipper til din traktor, kan vi blandt andet tilbyde dig de lidt større maskiner fra Schultz. Schultz er en af de største og førende producenter af maskiner som rotorklippere. De har derfor en stor ekspertise og erfaring inden for området, og derfor får du derfor en maskine, hvor kvaliteten er helt i top.

Hør mere om en din nye rotorklipper til traktor her

Prioriterer du også kvalitet højt, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om vores mange forskellige rotorklippere.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på det, du står og mangler. Kontakt os på telefon 86 47 82 46 eller på e-mail info@buchtrup-agro.dk​​.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisteret i mere end 120 år

Få ekspert rådgivning

Bedste produkter på markedet

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i mere end 120 år

​Med over 120 års erfaring er vi din pålidelige partner inden for vores branche, der garanterer dig den bedste service og resultater.

Få ekspert rådgiving

Vores ekspert rådgivning er en nøglefaktor for din succes. Med vores specialiserede viden og indsigt i vores område, kan du stole på os.

Bedste produkter på markedet

Vi er stolte af at tilbyde markedets bedste produkter, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

BUCHTRUP AGRO ApS

Pilevej 21, Hammershøj 8830 Tjele

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 47 82 46

E-mail: info@buchtrup-agro.dk

CVR: 31334438

sociale medier