Sneglevogn til håndtering af afgrøder i landbruget

Vi forhandler Perad sneglevogne

​Leder du efter en solid sneglevogn af høj kvalitet? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Buchtrup Agro ApS tilbydes salg og servicering af Perad sneglevogne til hele Danmark.

Perad sneglevogne kan bruges til håndtering af både korn, såsæd og gødning. Den kan aflæsse i varierende højder og på alle pladser, og er med til at sikre at mejetærskeren yder optimalt.

Fleksibel og solid sneglevogn skræddersyet til din opgave

Vi kan tilbyde flere forskellige sneglevogne blandt andet fra X-flow og Interbenne. Vi rådgiver dig altid hen mod det bedste valg, afhængigt af dine ønsker og behov. Alle vogne og snegle i vores sortiment er solide og har en stor holdbarhed og styrke. Derfor kan du trygt vælge at investere i en sneglevogn fra Perad. Vi tør godt garantere, at det er en sneglevogn i højeste kvalitet.

En sneglevogn anvendes ved mange forskellige opgaver. Der er fx gode muligheder for at påfylde planlagre direkte med tømmesneglen, da det er en fordel, at sneglens aflæssehøjde er hydraulisk indstillelig i området fra 2,75 til 4,5 m.

Vores vogne kan skræddersys til den enkelte bedrift. Vi tilbyder alsidige vogne, som kan være alt fra pendlervogn til kornvogn, men som også kan benyttes til gødning og såsæd med opdelt tank og aflæsning – selv med en indklappet snegl.

Kontakt os for at høre mere om Perad kornsneglevogne.

Kunne du tænke dig at se nærmere på en Perad sneglevogn, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os.


Kontakt os på tlf. 86 47 82 46 eller på e-mail info@buchtrup-agro.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Interbenne

X-Flow​

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BUCHTRUP AGRO ApS