Sneglevogn til håndtering af afgrøder i landbruget

Vi forhandler Perad sneglevogne

​Leder du efter en solid sneglevogn af høj kvalitet? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Buchtrup Agro ApS tilbydes salg og servicering af Perad sneglevogne til hele Danmark.

Perad sneglevogne kan bruges til håndtering af både korn, såsæd og gødning. Den kan aflæsse i varierende højder og på alle pladser, og er med til at sikre at mejetærskeren yder optimalt.

Fleksibel og solid sneglevogn skræddersyet til din opgave

Vi kan tilbyde flere forskellige sneglevogne blandt andet fra X-flow og Interbenne. Vi rådgiver dig altid hen mod det bedste valg, afhængigt af dine ønsker og behov. Alle vogne og snegle i vores sortiment er solide og har en stor holdbarhed og styrke. Derfor kan du trygt vælge at investere i en sneglevogn fra Perad. Vi tør godt garantere, at det er en sneglevogn i højeste kvalitet.

En sneglevogn anvendes ved mange forskellige opgaver. Der er fx gode muligheder for at påfylde planlagre direkte med tømmesneglen, da det er en fordel, at sneglens aflæssehøjde er hydraulisk indstillelig i området fra 2,75 til 4,5 m.

Vores vogne kan skræddersys til den enkelte bedrift. Vi tilbyder alsidige vogne, som kan være alt fra pendlervogn til kornvogn, men som også kan benyttes til gødning og såsæd med opdelt tank og aflæsning – selv med en indklappet snegl.

Kontakt os for at høre mere om Perad kornsneglevogne.

Kunne du tænke dig at se nærmere på en Perad sneglevogn, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os.


Kontakt os på tlf. 86 47 82 46 eller på e-mail info@buchtrup-agro.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Interbenne

X-Flow​

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så skriv endelig til os. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisteret i mere end 120 år

Få ekspert rådgivning

Bedste produkter på markedet

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i mere end 120 år

​Med over 120 års erfaring er vi din pålidelige partner inden for vores branche, der garanterer dig den bedste service og resultater.

Få ekspert rådgiving

Vores ekspert rådgivning er en nøglefaktor for din succes. Med vores specialiserede viden og indsigt i vores område, kan du stole på os.

Bedste produkter på markedet

Vi er stolte af at tilbyde markedets bedste produkter, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

BUCHTRUP AGRO ApS

Pilevej 21, Hammershøj 8830 Tjele

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 47 82 46

E-mail: info@buchtrup-agro.dk

CVR: 31334438

sociale medier